Vanaf woensdag geniet je samen met Wickie van zijn eerste langspeelfilm. In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee m...

Wickie en het magische zwaard

Vanaf woensdag geniet je samen met Wickie van zijn eerste langspeelfilm. In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong.

Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Studio 100 en Kinepolis Film Distribution lanceren morgen Wickie en het magische zwaard in de cinemazalen. Heel wat bekende Vlamingen hebben hun stem geleend aan een personage in de film. Zo heb je Wannes Lacroix (Wickie), Stien Edlund (Ylvi), Walter Baele (Gorm), James Cooke (Snorre), Kobe Van Herwegen (Tjure) en nog vele anderen.

Klaar voor 75 minuten Wickie-avonturen? Bekijk snel hier de trailer.  


Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/wickie-en-het-magische-zwaard#

Foto's?
Studio100/Kinepolis