Karen & Ad, trotse ouders van Edith, Senne & Kobe, zijn creatieve ondernemers. Als grafisch vormgever en webdesigner zochten ze al e...

Proefkonijn gezocht: Schoenstickers 1-2-Go

Karen & Ad, trotse ouders van Edith, Senne & Kobe, zijn creatieve ondernemers. Als grafisch vormgever en webdesigner zochten ze al een tijdje naar een project waar we samen konden aan werken. En dat hebben ze met 1-2-Go gevonden! Deze stickers helpen kinderen om de juiste schoen aan de juiste voet aan te trekken. Benieuwd?


"Toen onze dochter haar schoenen zelf begon aan te trekken, merkten we dat ze de schoenen vaak omgekeerd aan had. En zo werd het idee voor 1-2-Go geboren", vertelt Karen.


"We ontwierpen stickervellen, zochten naar de juiste leveranciers en testpersonen en ontwikkelden onze webshop. En hier zie je het resultaat! We zijn trots op ons product en we hopen dat we veel kinderen en hun ouders kunnen verder helpen met onze stickers."Je kan kiezen uit: bosdieren, geisha's, huisdieren, party animals, prinsessen en robots.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat zijn/haar schoenen al wel eens verkeerd durft aandoen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waarom deze schoenstickers ├ęcht iets voor jou zijn. Reageren kan tot en met dinsdag 25 februari.  


Meer weten?
https://www.1-2-go.be

Foto's?
1-2-Go