Toen Arnoleon te horen kreeg dat hij papa werd, vereeuwigde hij de eerste zwangerschap van zijn vrouw met grappige, emotionele en voor vele ...

Je hoort wat tijdens een zwangerschap (en de maanden erna)

Toen Arnoleon te horen kreeg dat hij papa werd, vereeuwigde hij de eerste zwangerschap van zijn vrouw met grappige, emotionele en voor vele (toekomstige) vaders heerlijk herkenbare cartoons. 

Van nesteldrang tot de babynamenkwestie, van 'zekerheidspiskes' tot ongepaste
mopjes bij de gynaecoloog: je hoort het allemaal tijdens een zwangerschap!

Eerder deze week verscheen het boek Je hoort wat tijdens een zwangerschap van Arnoleon. Arnoleon is het alter ego van Arno Van De Velde, die sinds 2018 zijn ervaringen als leraar omzet in hilarische tekeningen en die deelt op Instagram. Dat die succesvol bleek te zijn, getuige de bijna 30.000 volgers en de tweede druk van zijn boek 'Je hoort wat in een klaslokaal'.


De zwangerschap van zijn vrouw en de geboorte van hun eerste kindje vormen de inspiratiebron voor zijn tweede boek. Of zoals hij zelf zegt: “Er bestaan tal van ‘mommy blogs’, maar een zwangerschap wordt haast nergens belicht vanuit het perspectief van de vader. Als vader zit je er ook grotendeels voor spek en bonen bij." Een aanrader dus voor alle (toekomstige) papa's (én mama's), en een boek dat ongetwijfeld voor veel gniffelmomenten zal zorgen. 


Het boek is te koop voor € 15 in de betere boekhandel.


Meer weten?
https://www.vanhalewyck.be/je-hoort-wat-tijdens-een-zwangerschap.html