Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Gent, Leuven en Roeselare terecht voor het JEF festival, hét fes...

Meer dan film alleen!

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Gent, Leuven en Roeselare terecht voor het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment.


In de krokusvakantie kan jong en oud de hele vakantie lang terecht op het JEF festival in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare en Leuven. Je beleeft er de nieuwste jeugdfilms, boeiende masterclasses en spectaculaire workshops.

Op de festivallocatie in Antwerpen kan je met de hele familie komen experimenteren in de digitale speeltuin. Ga spelen met nieuwe media, techniek en film in het JEF medialab.Pommelien Thijs (#LikeMe) en Hilde de Baerdemaeker (Campus 12) zijn de meters van het JEF festival 2020! Deze editie van het festival vindt nog plaats tot en met 1 maart 2020. JEF festival is méér dan film alleen. Kijk hier snel voor alle events, masterclasses, Q&A's, het medialab en nog veel meer!  Het volledige programma, alle info en tickets vind je op hier.


Het JEF festival is verspreid over heel Vlaanderen. Hier kan je per locatie informatie vinden over de afzonderlijke ticketverkooppunten.


Meer weten?
https://www.jeugdfilm.be/jef-festival/

Foto's?
JEF