Dompel jezelf onder tijdens Frozen Celebration van Disneyland Paris en geniet op maandag 20 januari van een magische schattenjacht in het tr...

Beleef een magische dag met Disneyland® Paris in ons land!

Dompel jezelf onder tijdens Frozen Celebration van Disneyland Paris en geniet op maandag 20 januari van een magische schattenjacht in het treinstation Antwerpen-Centraal. En wie weet geniet jij als gelukkige winnaar binnenkort van een ongelofelijk weekend Disneyland Paris tijdens Frozen Celebration.

De lange donkere winterdagen zijn helaas nog niet voorbij. Maar op maandag 20 januari geeft Disneyland Paris jou een goede reden om er een geweldige dag van te maken. Wie anders dan Disneyland Paris kan jou een onvergetelijke ervaring bezorgen? Verwacht je aan een namiddag vol plezier en een niet te missen ervaring voor het hele gezin!


Van 11 januari tot en met 3 mei 2020 loopt het gloednieuwe Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris. Na de release in 2013, werd Frozen onmiddellijk een wereldwijd fenomeen en meest succesvolle animatiefilm aller tijden. De avonturen van Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven bereikten al snel Disneyland® Paris, en hetzelfde geldt voor Frozen 2. Fans van alle leeftijden kunnen deelnemen aan een gloednieuwe ervaring met hun favoriete Frozen Figuren in Disneyland® Paris. Tijdens Frozen Celebration in beide Disney Parken kunnen gasten genieten van een interactief avontuur met Anna en Elsa, Olaf ontmoeten en kijken naar Frozen Figuren die schitteren op een nieuwe praalwagen. Op 20 januari komt Disneyland Paris naar ons land om klein en groot te laten genieten van de magie. Benieuwd om een magische ervaring bij te wonen en kans te maken op een weekend in Disneyland Paris? Lees dan zeker verder!

Op 20 januari organiseert Disneyland Paris een schattenjacht in het Station Antwerpen-Centraal. Als je zes vragen goed beantwoordt en bijgevolg de geheime code ontcijfert, maak je kans op één van de drie onvergetelijke weekends in Disneyland Paris tijdens Frozen Celebration gedurende het weekend van 17-18-19 april boordevol Frozen verrassingen.Frozen en Disneyland Paris strijken voor één dag neer in het prachtige treinstation van Antwerpen-Centraal om jullie het Frozen Celebration thema te laten ontdekken. Maak een team met jouw vrienden of familie en start de zoektocht naar de antwoorden op zes vragen op verschillende plaatsen in het station.

Kennen jullie de namen van de personages van de laatste film? Kunnen jullie alles vertellen over de parade in Disneyland Paris? Dan zijn jullie alvast een stap voorop om de schattenjacht te winnen! Succes!

Waar?
Centrale hal Station Antwerpen-Centraal

Wanneer?
Maandag 20 januari tussen 16u30 en 17u30

Hoe?
Inschrijvingen ter plaatse. Opgelet! Het aantal deelnemers is beperkt.Foto's?
Disneyland Paris