De Favourites-collectie van bibi heeft zijn naam niet gestolen. Deze schattige tutjes worden ongetwijfeld jouw favoriet. En die van je baby’...

bibi’s Favourites-collectie

De Favourites-collectie van bibi heeft zijn naam niet gestolen. Deze schattige tutjes worden ongetwijfeld jouw favoriet. En die van je baby’tje! Er zijn natural fopspeentjes voor de allerkleinsten die ook ideaal zijn wanneer je borstvoeding geeft. En ze hebben een mooi design. Van roze sterretjes over blauwe sterren tot confetti. De dental tutjes zijn dan weer ideaal voor een goede ontwikkeling van het gebit van je baby’tje. Deze zijn er in superleuke origamistijl: met olifantjes, vilders of vogels. Schattig!

De tutjes van bibi veroveren de harten van mama’s, papa’s en baby’tjes met hun supertof design. Niet voor niets de Favourites-collectie! Maar welk fopspeentje moet je nu weer kiezen?

De natural tutjes zijn ideaal om mee te starten, zeker wanneer je je kindje de borst geeft. De fopspeentjes hebben namelijk een natuurlijke tepelvorm waardoor ze makkelijker worden aangenomen door je baby’tje. Ze geven meteen troost en worden dan ook door ziekenhuizen, lactatiekundigen en specialisten voorgedragen. In de Favourites-collectie kan je voor deze variant kiezen uit enkele superschattige designs: roze of blauwe sterretjes of zelfs confetti!De dental tutjes zorgen dankzij hun vorm voor een goede ontwikkeling van het gebit van je baby’tje. Extra mooi meegenomen zijn de leuke designs van de Favourites-collectie. Het zijn mooie origamifiguurtjes. Ga jij voor de olifant, vlinder of vogel? Wij kunnen haast niet kiezen!

Of je nu gaat voor een dental of natural fopspeentje, ze bieden je baby’tje meteen troost. De tutjes bieden extra zuigcomfort want ze zijn flexibel en zacht. En het ErgoComfort shield past perfect voor ieder baby’tje. De grote luchtgaten zorgen dan weer voor voldoende luchtcirculatie. Ook de kwaliteit is prima: gemaakt in Zwitserland van de beste materialen.Meer weten?
http://www.credophar.be/nl/Category/Bibi?

Foto's?
Bibi