Goed nieuws voor de fans van Childhomes Mommy Bag: het Belgische merk lanceert een aantal leuke nieuwigheden. Zo zijn de Mommy Bag, Mommy Cl...

Voor ieder gezinslid een tas

Goed nieuws voor de fans van Childhomes Mommy Bag: het Belgische merk lanceert een aantal leuke nieuwigheden. Zo zijn de Mommy Bag, Mommy Clutch en Baby Necessities er vanaf nu ook in luipaardprint of lederlook. Ook de Nursery Backpack kan je krijgen in lederlook. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn er drie gloednieuwe tassen. My First Bag voor kids, een trendy On-The-Go Banana Bag en een Family Bag.

De originele Mommy Bag is populair over de hele wereld. Niet verwonderlijk dat Childhome deze collectie uitbreidt met enkele superleuke nieuwigheden.

Zo zijn er ten eerste twee gloednieuwe kleuren. Je kan nu kiezen voor luipaardprint of een lederlook voor je Mommy Bag, Mommy Clutch of Baby Necessities. Een stijlvol statement. Ook de nursery backpack heeft de lederlookvariant erbij gekregen.


Daarbovenop ontwierp Childhome drie gloednieuwe tassen. Zo is er vanaf nu eentje voor elk gezinslid. Voor kids is er de My First Bag: de eerste rugzak die perfect matcht met de grote Mommy Bag. Het grote vak van de rugzak heeft de ideale grootte om een brooddoos en waterflesje op te bergen. En in het kleine vakje vooraan kan je ook heel wat persoonlijke spulletjes meenemen.Verder is er de trendy On-The-Go Banana Bag. Niet alleen praktisch maar ook stijlvol! Je kan hem dragen rond je heupen of schouders zodat je handen vrij blijven. Handig voor ouders die druk in de weer zijn! En slotte is er de Family Bag die zeker niet mag ontbreken op je gezinsuitjes. Het is werkelijk een tas voor het hele gezin. Ruim, zodat iedereen zijn persoonlijke spullen er in kan bewaren.Meer weten?
https://childhome.com/

Foto's?
Childhome