Fien (5 jaar) kreeg Billies stickerboek cadeau van haar tante Emma. Fien was zo enthousiast dat ze toch nog meedeed aan de oproep van Getest...

Steeds anders!

Fien (5 jaar) kreeg Billies stickerboek cadeau van haar tante Emma. Fien was zo enthousiast dat ze toch nog meedeed aan de oproep van Getest op kinderen. Ze wilde het boek graag uittesten met de kindjes van haar klasje. "En jippie, we wonnen een exemplaar", vertelt mama Kathy.

"De kindjes van de 3de kleuterklas waren superblij met het cadeau en er wordt gretig geplakt! Het boek en stickers zijn van heel goeie kwaliteit. Opnieuw en opnieuw plakken vormt geen probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de stickers te gebruiken ook buiten het boek. Zoals op de koelkast, douche, bad. De stickers kunnen het allemaal aan", vertelt mama.


In Billies stickerboek daagt Emma Thyssen de lezer opnieuw uit om heel actief aan de slag te gaan met het boek dat je voor je hebt. Je loopt samen met Billie doorheen zijn dag van ontbijt naar skateboarden tot muziek spelen en uiteindelijk slapen. Bij elke nieuwe scene spreekt het boek je aan om Billie te helpen. Met de 150 statische stickers in het boek kan dat natuurlijk alle kanten uitgaan. 


"Er staan heel veel verschillende situaties in het boek zodat het plakken ook niet saai wordt. Het enige minpuntje zou misschien voor menig ouder wel de prijs kunnen zijn, maar die is verantwoord als je de kwaliteit ziet van de stickers. Een basisset en een eventuele uitbreidingsset zou misschien een denkpiste zijn, als de productiekosten dit aankunnen natuurlijk.""Billies Stickerboek prikkelt de verbeelding, tof om doen samen met je kind, steeds anders, kwalitatief en zeker een geslaagd cadeau! Wij zijn absoluut fan en kijken uit naar een eventueel vervolg!", vertelt Kathy. Het boek kost € 24,99 en is verkrijgbaar bij de boekhandel in je buurt.Meer weten?
https://www.standaarduitgeverij.be/boek/billies-stickerboek-9789002267338/