Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat ...

Een leuke familiefilm voor groot en klein

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Melvin ging voor Getest op kinderen naar Minuscule 2 kijken.

"Onze zoon Melvin vindt de serie van minuscule erg leuk. We hebben ze helemaal zot gedraaid. Dus toen ik hem vertelde dat we tickets gewonnen hadden voor de film van Minuscule in de cinema in Gent, was hij erg blij. Het werd nog leuker toen bleek dat er een vriendje mee mocht!


"Bij aankomst hadden we moeite om de tickets te bemachtigen, na lang aanschuiven aan de festivalkassa, bleken ze aan de balie binnen te liggen... Hierdoor hebben we wel de eerst 5 minuten van de film gemist. Maar zonder erg, we konden zeker nog volgen! De film zelf was leuk, maar duurde misschien net iets te lang voor een niet gesproken film, maar het verhaal was wel erg leuk! Een lieveheersbeestje dat per ongeluk in de verpakking vast komt te zitten en naar een tropisch eiland reist... Waar hij veel nieuwe vrienden maakt. Zijn vrienden thuis gaan naar hem op zoek en beleven zo de gekste avonturen. Als het lieveheersbeestje dan ook nog verliefd wordt, krijgt de film een romantisch einde... Een leuke familiefilm en een aanrader voor groot en klein!"Meer weten?
https://www.jeugdfilm.be/film/minuscule-2-het-tropisch-avontuur