Smart viel voor de 11de keer op rij in de prijzen bij de Speelgoed van het Jaar Awards! En wel voor twee awards: "eerste leeftijd"...

Spel of speelgoed?

Smart viel voor de 11de keer op rij in de prijzen bij de Speelgoed van het Jaar Awards! En wel voor twee awards: "eerste leeftijd" en "denk- en logicaspel"!


Brain Train van SmartGames sleepte de prijs voor 'denk-en logicaspel' in de wacht. Een trein die zowel speelgoed als een puzzel is? Dat is de Brain Train! In dit spel moeten kinderen goed nadenken over hoe ze de vormen in de juiste volgorde in de wagens plaatsen. Ziezo, het is tijd om je koffers in te pakken en op reis te vertrekken! Maar wees voorzichtig, alle wagons moeten goed aangesloten zijn voor de trein het station kan verlaten!



* vanaf 3 jaar
* aanbevolen verkoopprijs: € 27,99

De SmartMax My First Totem werd beloond met de prijs voor 'eerste leeftijd speelgoed'. Met de gloednieuwe My First Totem worden kinderen ondergedompeld in een kleurrijke wereld waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan door hun eigen totems te creëren. Bied uw allerkleinsten extra uitdagingen door ze aan te moedigen de totems op de kaarten na te bouwen! 



* vanaf 18 maanden
* aanbevolen verkoopprijs: €19,99


Meer weten?
https://www.smartgames.eu/nl/onze-spellen

Foto's?
SmartGames