50 jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met hun eigen rake...

Proefkonijn gezocht: Première van Solan & Ludwig: reis naar de maan

50 jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met hun eigen raket vertrekken ze op ruimtemissie! Hun derde film is als vanouds hilarisch en actueel in z’n pittige commentaren.

Solar & Ludwig: reis naar de maan ( met de stemmen van o.a. Martine Tanghe en Freek Braeckman) komt vanaf woensdag 18 december in de cinema. Dankzij Getest op kinderen en JEF maak je kans om de première bij te wonen. We nodigen je uit op woensdag 18 december om 14u30 op een unieke locatie: de Volkssterrenwacht. En na de film reis je zelf naar de maan tijdens een rondleiding in de sterrenwacht!


Place to be?
* Urania in Hove
* Mira in Grimbergen
* Cozmix in Brugge
* Cosmodrome in Genk


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor élke locatie (dus 4 proefkonijntjes in totaal) om op woensdag 18 december met het hele gezin naar de première van Solan & Ludwig: reis naar de maan te gaan. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat het eerste zou zijn dat jij op de maan zou doen! Zeg ook even naar welke locatie jij graag zou gaan. Reageren kan tot en met dinsdag 10 december. Meer weten?
https://www.jeugdfilm.be/film/solan-and-ludwig-reis-naar-de-maan


Foto's?
JEF