Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichtte paadjes leiden je langs p...

Proefkonijn gezocht: Putteke Winter

Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichtte paadjes leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze uitdagende figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmende poëzie. Op meerdere plekken kun je gezellig opwarmen met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle livemuziek.

Aan de inkom staan de Vuurmeesters je op te wachten met hun vurige welkomspoort zodanig dat je al meteen mee wordt gezogen in de sfeer van Putteke Winter. Deze vurige poort vol imposante vlammen wordt bediend door vuurartiesten die met spectaculaire vuureffecten spelen. Op het inkomplein kom je ook meteen het NEVER gezien BUBBLEMACHIEN van Ron Jaluai tegen die maar liefst 500.000 Bubbles per minuut creëert. Onderweg zal ook heel de weg naar het eiland verlicht worden door imposante vuurbomen en speciale acts zodat je met volle teugen van de wandeling kan genieten.


Er wordt natuurlijk niet alleen met vuur gespeeld, zo heb je bijvoorbeeld de steltenlopers die met hun spierwitte kledij de donkere avond van Putteke Winter voor u zullen verlichten. Dit jaar is het Boxtalino Circus natuurlijk ook van de partij, laat je verbazen door hun grappige acts en acrobatie.Putteke Winter, op vrijdag de 13de (ohow...) en zaterdag 14 december tussen 17 en 23 uur in De Schorre in Boom. Wil je er graag bij zijn?

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om met het hele gezin naar Putteke Winter te gaan op 13 of 14 december. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jij leuk vindt aan Putteke Winter! Reageren kan tot en met dinsdag 3 december. 


Je kan het volledige programma en bijkomstige info over het event ook hier terugvinden.Foto's?
De Schorre