Lore heeft een hele verzameling poppen, baby's eigenlijk. Maar nu heeft ze er ook een 'grote kleine zus' bij. BABY born Sister i...

Een grote kleine zus

Lore heeft een hele verzameling poppen, baby's eigenlijk. Maar nu heeft ze er ook een 'grote kleine zus' bij. BABY born Sister is geen baby, het is een echte kleuter: ze kan alleen staan of gezellig zitten. Ze kan drinken, huilen én in bad gaan. En misschien het allerbelangrijkste: ze is zoooo mooi met haar lange blonde haren. 
 
Sister draagt een shirt met capuchon, met daaraan bevestigd een rok met lovertjes. Eronder draagt ze een eenvoudige legging in jeanslook. Roze sneakers maken het geheel af. 


BABY born Sister ziet er veel groter en ouder uit dan kleine Baby born en toch zijn ze even groot! Allebei 43 cm. Handig, want ze kunnen elkaar kleertjes dus perfect dragen. Je hebt geen hele nieuwe kledinglijn nodig.


Lieve Sister kan veel:
* ze kan drinken: in de set zit een flesje. Dat kan je met kraantjeswater vullen. Wanneer je Sister schuin op je arm legt, zal ze het water zachtjes opdrinken.
* ze kan huilen: Sister kan échte en krokodillentranen huilen. Daarvoor moet ze wel eerst water gedronken hebben. Wanneer je na het drinken een aantal keren met je vingers of beide duimen op het bovenste gedeelte van haar borst duwt, komen de traantjes al snel piepen.
* ze kan in bad: Sister kan mee in bad of in het zwembad. Duiken, daar is ze nog te klein voor. En ze mag ook niet langer dan 1 uur in bad zitten, anders verschrompelt ze helemaal (hoe ben je zelf...). Na het baden, moet je de pop wel heel goed drogen.

Wat Lore het allerleukste vindt aan Sister? Haar lange blonde haren. In de set zit een borstel, 4 haarspeldjes en 2 spiraalvormige elastiekjes. De haartjes zijn heerlijk zacht en glad. En ik heb de haren al ontelbare keren moeten invlechten. Bij de 2 popjes. Hoe schattig is dat! De haartjes van Sister mogen gewassen worden met lauwwarm water. Zitten er knoopjes in? Dan kan een gewone conditioner dienst doen.

  
"Mama, haar knietjes kunnen plooien, kijk!", riep Lore plots. En ja hoor. Sister kan niet alleen haar hoofd, schouders en benen plooien, maar ook haar knietjes. Dankzij haar extreem flexibele knietjes kan ze helemaal zelfstandig staan. 

Lore is helemaal in de wolken met haar kleine zusje. En wie weet breidt onze familie binnenkort weer uit. Met nog een kleine Brother erbij!


Meer weten?

https://www.baby-born.com/nl/baby-born/producten/sister-brother/