Kneedfeest – Raad snel en ga ervoor… Of ze zijn er met je klei vandoor! Creatief en slim? Dan is Kneedfeest een hebbeding! In dit creatiev...

Proefkonijn gezocht: Kneedfeest

Kneedfeest – Raad snel en ga ervoor… Of ze zijn er met je klei vandoor! Creatief en slim? Dan is Kneedfeest een hebbeding! In dit creatieve behendigheids- en raadspel nemen twee teams het tegen elkaar op om zo snel mogelijk het geboetseerde woord van hun teamgenoot te raden. Wees snel of je verliest je klei!

Neem het in 2 teams tegen elkaar op en raad zo snel mogelijk het geboetseerde woord. Dat wordt een kneedfeestje! Het team dat al eerste juist raadt, mag met de stempel een stukje klei van het andere team stelen. De boetseerders van het team trekken een kaart en boetseren tegelijkertijd. Welk team weet als eerste te raden wat er precies gekneed wordt?


Neem steeds een stukje klei van je tegenstanders af wanneer je als eerste juist raadt. Zo wordt het spelletje als maar moeilijker én leuker. Want probeer maar eens een vliegtuig te boetseren wanneer je nog een heel klein stipje klei overhoudt...

Het team dat als eerste alle klei van z'n tegenspelers weet te veroveren, is de winnaar!

Speel je met meerdere personen, vorm dan steeds 2 teams om te spelen.Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor Kneedfeest. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel waar jij een k(l)ei in bent! Reageren kan tot en met dinsdag 26 november.

Bekijk het spel hier.


Meer weten?
https://megableu.com/nl/kneedfeest.php

Foto's?
Megableu