Maak modieus slijm met de Glam Goo™ Slijmpakketten! Geef je slijm een eigen look en versier het. Bewaar het vervolgens in je coole modeacces...

Maak modieus slijm en draag ze voor een unieke look!

Maak modieus slijm met de Glam Goo™ Slijmpakketten! Geef je slijm een eigen look en versier het. Bewaar het vervolgens in je coole modeaccessoires en draag ze! Begin met fluweelslijm (met liefde gemaakt!) en meng er de slijmdecoraties van je keuze door zoals glanspoeder of sprankels. Kneed het slijm met je handen om het minder plakkerig te maken (Pro-tip!). Zodra je slijm er supercool uitziet, voeg je het toe aan je accessoires. Daarna kan je ze dragen voor een unieke look!

Creëer slijmmode voor je innerlijke prinses met het Glam Goo™ Modieuze sieradenpakket!
Het Glam Goo™ Modieuze sieradenpakket bevat alles om slijm supermodieus te maken! Het Modieuze sieradenpakket is inclusief 6 draagbare slijmaccessoires (een hoofdband, 2 ringen, 2 oorsieraden en een halsbandje)

Inhoud: 1 doorzichtig slijm groot, 1 doorzichtig slijm klein, 1 fluweelslijm klein, 5 sprankels, 3 glanspoeders en 1 geurtje

Voel je helemaal ‘glam’ met het Glam Goo™ Glam Luxe pakket !
Het Luxe pakket wordt geleverd met een luxe tasje, BFF-halsketting (2 helften) en hartvormige ring, inclusief houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur.


Je kunt ook glam-slijm toevoegen aan de BFF-halsketting, een hartvormige ketting in twee helften om met je BFF te delen, of aan de hartvormige ring. Mix en match accessoires en slijm om jouw look elke dag weer anders te maken!

2 Glam Goo™ themapakketten: Galactisch glitterpakket & Zeemeerminnendromen-pakket!
* Het Galactisch glitterpakket wordt geleverd met twee draagbare slijmaccessoires (hemelse halsketting en galactische ring)
* Inclusief houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur
* Vul de inbegrepen hemelse halsketting en galactische ring met slijm dat elke dag perfect bij je outfit past.

* Het Zeemeerminnendromen-pakket wordt geleverd met twee draagbare slijmaccessoires (halsbandje van schelpen en zeemeerminnenring met parel)
* Inclusief houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur
* Vul het inbegrepen halsbandje van schelpen en de zeemeerminnenring met parel met slijm dat elke dag perfect bij je outfit past.Adviesprijzen:
* Thema Packs: €16.99                                               
* Deluxe Pack: €32.99                                               
* Jewel Fashion Pack: €44.99                                                Foto's?
GlamGoo