Mathieus verwachtingen voor Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap waren hooggespannen. " Omdat de afleveringen en de vorige film van ‘Shau...

Kijkplezier voor alle leeftijden

Mathieus verwachtingen voor Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap waren hooggespannen. "Omdat de afleveringen en de vorige film van ‘Shaun the Sheep’ heel leuk waren!" Zou Shaun die verwachtingen ingelost hebben?

"Absoluut! Wij konden genieten van dezelfde uitstekende humor! Shaun zelf is natuurlijk heel grappig. Er was geen enkel personage dat niet aan de verwachtingen voldeed qua humor", vertelt mama Céleste.


"Ongelooflijk hoe een film kan worden gemaakt die geen ondertiteling nodig heeft en tóch kijkplezier levert voor zowel groot als klein. Originele ideeën worden grappig uitgewerkt en zorgen tegelijk voor de nodige spanning in de film. Er is geen moment van verveling en de humor blijft tijdloos. Dit is zeker een aanrader voor een gezinsuitje!"


"De spannendste scène? De scène in het laboratorium van de geheime dienst was heel spannend, vooral de manier waarop Shaun kon ontsnappen."

"De grappigste scène? De manier waarop het pretpark (en de toren) werd opgezet door de boer, samen met de schapen, was een grappige scène."


"De film in 5 woorden? Ontspannend, humoristisch, tijdloos, voor alle leeftijden, kijkplezier! We zouden de film absoluut aanraden aan anderen! De ideale film voor kinderen, vergezeld door volwassenen. Er wordt in de film niet gesproken. Alles wordt uitgebeeld, waardoor de kijker de humor zelf kan interpreteren."