Welke outfits zijn lief voor je ontzwangerende lichaam? Hoe verzorg je de huid van je buik, je striemen of keizersnedelitteken? Kun je acht ...

HET IS EEN FASE

Welke outfits zijn lief voor je ontzwangerende lichaam? Hoe verzorg je de huid van je buik, je striemen of keizersnedelitteken? Kun je acht uur slaap faken met make-up? En: wat met je carrière en je relatie, met mood swings, mom guilt en twijfels, maar ook met uitdunnend haar, slappe bekkenbodemspieren, sporten en seks na de baby?

Het is een fase geeft een antwoord op de kleine en grote vragen die elke vrouw zich stelt tijdens het eerste jaar na de geboorte van haar baby. Want eerlijk, dat eerste jaar met die heerlijk snoezige mini in huis, maar ook met een nieuwe rol, kleerkastcrisissen, hormonen en een flink stel wallen? Best een heftige fase.

Spoiler alert: uiteindelijk komt het allemaal wel weer goed. Maar in de tussentijd is er dit boek, met tips, verhalen en praktische handvatten voor jonge moeders, van experten én andere mama's.Met slimme, no-nonsense info en adviezen van o.a. psycholoog Nina Mouton, seksuoloog en relatietherapeut Alexander Witpas, huidarts  Jetske Ultee, vroedvrouw Elke Notebaert, psycholoog, gedragstherapeut en slaapexpert Erik Franck, gynaecoloog prof.dr. Bernard Spitz, ... Maar ook met tips en herkenbare, eerlijke en grappige verhalen van mama’s. 


Rien de Mey is lifestylejournalist en mama van Matilda (3) en Waldo (1). Met Het is
een fase schreef ze het boek dat ze zélf had willen lezen na de geboorte van haar kiddo’s:
hapklare info op een mom-brain-proof rijtje, altijd eerlijk en onverbloemd, maar nooit zonder mildheid of humor.
   
 

Het boek kost € 24,99 en is overal beschikbaar!


Meer weten?

https://www.lannoo.be/nl/het-een-fase

Foto's?
Mama Baas