Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Michiel ging samen met zijn zus kennismaken met Lu-La, de k...

Een luide boer tot in Afrika

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Michiel ging samen met zijn zus kennismaken met Lu-La, de kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Benieuwd wat Michiel van de film vond?

Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te brengen. Samen gaan ze op een buitenaardse missie, voordat de boeven haar gevangen kunnen nemen… 


"Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap is een leuke, grappige en niet té spannende film. Geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar", vertelt Michiel. 


"Lula, het buitenaards wezen, was heel schattig, maar kon ook heel luide boeren laten! Lula deed samen met het schaap veel deugnietenstreken. De boer... Die maakte grootste plannen, maar alles ging kapot."


"De spannendste scene? In de geheime basis van de UFO-vangers! Het grappigste stuk? Zeker de luide boer tot in Afrika!"


"Als ik zelf mee had mogen acteren in deze film, dan zou ik het liefst het schaap gespeeld hebben. Waarom? Omdat hij stoer is, iedereen helpt, altijd benieuwd is, veel verbeelding heeft én ook heel gek is."


"Kortom Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap is grappig voor de kinderen mét een heleboel verborgen details voor de ouders", voegt mama er nog aan toe.Je kan Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap gaan bekijken in de bioscopen in Oostende, Brugge, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Hasselt, Liège, Braine.