De BABY born ooievaar is terug! Er is een nieuwe baby gearriveerd die je stukje bij beetje kunt ontdekken. Dit geweldige baby'tje bevat ...

Proefkonijn gezocht: BABY born Surprise-baby

De BABY born ooievaar is terug! Er is een nieuwe baby gearriveerd die je stukje bij beetje kunt ontdekken. Dit geweldige baby'tje bevat heel veel verrassingen!

Ten eerste kun je de stof eraf halen om naar de cocon van de baby te kijken. De pasgeboren schatjes doen een dutje als een wortel, sneeuwman, zonnebloem, eenhoorn of Dalmatiër.

De oogjes zijn nog dicht. Om te kijken welke kleur ogen het zijn, moet je voorzichtig over de oogleden van de pop vegen met een vochtige doek. Open vervolgens voorzichtig de cocon om haar huidskleur, haarkleur en kapsel te bewonderen. Is het een jongetje of een meisje, en welke kleur heeft het babyflesje?


De Surprise-baby's drinken graag water uit hun flesjes om daarna hun behoefte te doen in hun luiers, die van kleur veranderen en een mooi patroon laten zien.

Zodra je alle kenmerken van de baby hebt ontdekt, kun je het geboortebewijs invullen.


Getest op kinderen zkt een proefkonijntje om voor één van de Surprise-baby's te zorgen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel hoe jouw favoriete baby eruitziet. Reageren kan tot en met dinsdag 19 november.


 

Meer weten?
https://www.baby-born.com/nl

Foto's?
BABY born