Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Dan kan een bezoekje van de leukste dokter ter wereld geen kwaad! In dit gloednieuwe, razendsnelle ac...

Proefkonijn gezocht: Dokter Prik, het spel dat iedereen doet lachen!

Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Dan kan een bezoekje van de leukste dokter ter wereld geen kwaad! In dit gloednieuwe, razendsnelle actiespel van Identity Games ben jij verantwoordelijk voor een gevaarlijk virus. Schud de kaarten, rol met de dobbelsteen en zorg dat je het virus niet oploopt! Heb je het virus tóch te pakken? Maak je dan geen zorgen, Dokter Prik komt je redden!

Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Kruip heel even in de huid van een echte dokter en neem de spuit in de hand. Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen! Schrik van de naald hoef je niet te hebben in dit spel. Integendeel: Je giert het uit wanneer de prik wordt uitgedeeld! De wijze woorden van Dokter Prik zijn hier van toepassing: "Lachen is het beste medicijn!".


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat het aandurft om de Dokter Prik spuit vast te nemen en op spanning te zetten. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jij doet als de dokter met een naald je richting uitkomt! Reageren kan tot en met dinsdag 8 oktober. 
 

Meer weten?
https://www.identitygames.nl

Foto's?
Identity Games