Het is herfst en geef toe, het is écht herfst! Wij hebben zin om heerlijk samen te cocoonen. Mistral brengt cocoonen tot een hoger niveau ...

Lekker cocoonen

Het is herfst en geef toe, het is écht herfst! Wij hebben zin om heerlijk samen te cocoonen. Mistral brengt cocoonen tot een hoger niveau én in stijl! Ook voor de kleintjes. Want geef toe, je plaid wil je met niemand delen. Ook de kindjes krijgen dus hun eigen plaid!

De kindercollectie zijn zachte flannel plaidjes met een leuke print of afwerking. Zo is er een plaidje in een lieflijk roze mét kleine witte pomponnetjes als afwerking. Hierbij hoort een bijhorend roze dekbedovertrek met een zwanenprint. Ook een leuk rond sierkussentje met een zwaantje mag niet ontbreken.

  De lamaprint is heel erg in voor de kinderkamer. Mistral koos voor een schattige variant met een muntgroene achtergrond. Deze print staat niet enkel op de plaid, maar ook op de bijhorende dekbedovertrek. Als afwerking kan je ook nog kiezen voor een kussentje in de vorm van de lama.

  Voor de stoere kinderen is er een bulldozer print in een vrolijke kleurmix van blauw en geel. Hier kan je opnieuw kiezen voor een plaid, dekbedovertrek en/of kussen.Meer weten?
https://www.mistralhome.com/nl/collecties/kids-3

Foto's?

Mistral