Het heeft geen 2 weken geduurd voor het eerste briefje met 'luizenalarm' in de klas in onze boekentas zat. Als je weet dat 1 op 5 ki...

Bescherm je kroost tegen luizen

Het heeft geen 2 weken geduurd voor het eerste briefje met 'luizenalarm' in de klas in onze boekentas zat. Als je weet dat 1 op 5 kinderen ieder jaar te kampen krijgt met luizen, waarom je kind dan niet beschermen bij een luizenalarm? Was je haar en zeker dat van je kinderen daarom met de Elimax preventieve shampoo.

Deze shampoo beschermt je tot drie dagen tegen luizen dankzij de unieke Lice Protection Factor. De shampoo neutraliseert de elektrostatische lading van je haar zodat luizen niet meer aangetrokken worden. En zorgt voor een luisafstotende geur (die wij als mens gelukkig niet ruiken). Win-win! Bovendien werkt de shampoo meteen en werkt hij ook als gewone shampoo. Hij wast en voedt je haar en maakt het zacht. Niet nodig dus om je haar erna nog eens met een andere shampoo te wassen. Enkel uitspoelen en klaar! Handig, toch? En als dat nog niet genoeg is: de shampoo bevat geen insecticiden.Meer weten?
https://www.elimax.be/


Foto's?
Elimax