Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes op 19, 26 & 31 oktober en 1 & 2 ...

Extra griezelig in Bellewaerde

Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes op 19, 26 & 31 oktober en 1 & 2 november. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties en Halloween Specials in het park, met een muzikaal vuurwerk als afsluiter van de avond. Echte Halloweenfans kunnen tijdens de Mortal Nocturnes dit jaar terecht in het restaurant Carrousel voor een uniek halloweenbuffet.

Mortal Nocturnes
Halloween Fiësta Mortal vieren is nóg leuker als de duisternis valt. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten.



Bezoekers kunnen tijdens 5 laatavondopeningen genieten van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de nocturnes afgesloten met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

El Buffet de los Muertos
Echte halloweenfans kunnen tijdens de nocturnes een uniek halloween buffet verorberen om afgehakte duimen en vingers van af te likken. Het buffet gaat door in het restaurant Carrousel Self-Service. Plaatsen voor deze unieke beleving zijn echter beperkt. Inschrijven kan online of aan de ingang van het park.

Halloween vieren met de hele familie
Fiësta Mortal is een feest voor het ganse gezin! De allerleukste attracties voor jong en oud steken tijdens Halloween in een griezelig jasje. In Bellewaerde stopt Halloween echter niet bij attracties. Halloween is overal in het park dankzij een spookachtig mooi decor, inclusief toverachtige taferelen en ontelbaar veel pompoenen. De allerkleinsten kijken tevens hun ogen uit tijdens een magische bellenblaasshow. Magus Utopia brengt dan weer de illusieshow Immortality naar het park, een gloednieuw spektakel vol special effects. Er zijn ook meerdere spookhuizen te ontdekken, zowel voor kleine griezelaars als voor de allergrootste durvers.



De Mortal Nocturnes gaan door op 19, 26 & 31 oktober en 1 & 2 november van 10 uur tot 21 uur, met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein als afsluiter van de avond. 



Meer weten?
halloween.bellewaerde.be

Foto's?
Bellewaerde