Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen! Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op...

Proefkonijn gezocht: Fantastisch vervoer

Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen! Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op reis - korte tripjes, lange tochten, supersnel of juist lekker langzaam. We reizen in auto's, treinen, vliegtuigen, onderzeeƫrs en op de fiets - of we schieten omhoog in een raket!


Maak je eigen fantastische reis en ontdek de mensen en verhalen achter de machines die de wereld in beweging houden, reis met lichtsnelheid door Japan, zeil mee op een Vikingschip en vlieg rond de wereld in een luchtballon. Dit wordt de reis van je leven!

Instappen allemaal!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor deze reis door de geschiedenis van de voertuigen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete voertuig is. Reageren kan tot en met dinsdag 22 oktober.


Meer weten?
https://www.epo.be/nl/informatieve-boeken/4039-fantastisch-vervoer-9789057125355.html

Foto's?
EPO