Tijd voor een fabulous roadtrip met de nieuwe 2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise! Het eerste voertuig van L.O.L Surprise! Met meer dan 55 ver...

Maak een fabulous roadtrip

Tijd voor een fabulous roadtrip met de nieuwe 2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise! Het eerste voertuig van L.O.L Surprise! Met meer dan 55 verrassingen om te unboxen, 10 chill plekken en een exclusieve pop!

Het uitpakken is een hele ervaring, maar 55 keer verrast worden is niet alles. De voorkant van de Glamper kan worden losgekoppeld en gebruikt worden om zo een afzonderlijke auto met een D.J booth te creëren waar de poppen de hele nacht door kunnen feesten! De achterkant van de Glamper kan geopend worden en zo wordt de Glamper wel 60 centimeter hoog en 90 centimeter lang voor een echte glamping ervaring!


Begin jouw L.O.L. Surprise!-feest door de poppen van de waterglijbaan met 2 lagen af te laten gaan, te zwemmen in het oplichtende zwembad, zich vervolgens voor te bereiden aan de kaptafel voor hun moment om te stralen, om tot slot te paraderen op de catwalk. Wat is jouw special move?Na een fabulous modeshow kunnen de poppen rustig genieten van heerlijke snacks in het café of bij de barbecue voordat ze hun stapelbedden opzoeken om te slapen.

De 2-in-1 Glamper is geschikt voor L.O.L Surprise!-poppen in alle formaten. Waar gaat jouw fabulous roadtrip heen?De consumentenadviesprijs bedraagt € 112,99.Foto's?
L.O.L. Surprise