Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe, toch? Een verandering die vaak duur en tijdrovend is! De oplossing? De Box van Bonjour Maur...

Dé Box : een omkeerbare en minimalistische garderobe

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe, toch? Een verandering die vaak duur en tijdrovend is! De oplossing? De Box van Bonjour Maurice die een minimalistische seizoensgarderobe aanbiedt van 7 kledingstukken waarmee je je kind een heel seizoen, en langer, kunt kleden!

Met zijn gloednieuwe box-concept nodigt Bonjour Maurice je uit om 7 stuks uit de collectie (4 boven- en 3 onderstuks) te selecteren, om maar liefst 48 outfits samen te stellen. Ze passen het principe van “minder, maar beter kopen” strikt toe en laten onze kinderen vrij om hun outfit uit te kiezen, naar hun wensen.
 

* minder wasgoed (lang leve omkeerbare kledingstukken!)
* meer tijd en ruimte
* beperkte keuzemogelijkheden om onze kinderen te helpen in het zelfstandig leren zijnMet de box is slow fashion 6 keer minder duur dan fast fashion. De kledingstukken van Bonjour Maurice hebben een gebruikskost van € 0,50 (in tegenstelling tot € 3,- voor fast fashion).

De box heeft een vaste prijs van € 219, ongeacht de maat en de gekozen kledingstukken. Dit betekent tot 55% besparing in vergelijking met de verkoopprijs. Het democratiseren van ethische mode is dé uitdaging van Bonjour Maurice.De kledij heeft de perfecte uitstraling om uw kinderen te begeleiden bij de leukste activiteiten, maar dat is nog niet alles! Deze collectie respecteert ook een gestroomlijnde productieketen om de schadelijke gevolgen voor het milieu en de maatschappij tot een minimum te beperken.

Omdat een omkeerbaar kledingstuk altijd beter is dan een enkel kledingstuk, zijn alle stukken in de collectie zo ontworpen dat je ze binnenstebuiten kan dragen. Dit stelt kinderen in staat om hun emoties vrij te uiten en stelt ouders in staat om de garderobe van de kleintjes te stroomlijnen.Doe zelf de test, en stel jouw ideale box hier samen.Meer weten?
https://bonjourmaurice.be/

Foto's?

Bonjour Maurice