Het is met afstand de mooiste traditie, een warme herinnering aan je kindertijd: dat verhaaltje voor het slapengaan. Destijds verteld door d...

Move over Klaas Vaak, hier is de StoriKid

Het is met afstand de mooiste traditie, een warme herinnering aan je kindertijd: dat verhaaltje voor het slapengaan. Destijds verteld door degene van wie je het meest hield. StoriKid, jouw interactieve verhaaltjesverteller van VTech is het ultieme verlengstuk van die herinnering. Bedacht en gemaakt voor jouw kleintje en winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in Belgiƫ!

StoriKid is een even compacte als robuuste noviteit voor kinderkamers, een vertelbox met maar liefst 45 verhaaltjes, waaronder wereldberoemde sprookjes (zoals Assepoester, Belle en het Beest, Drie Kleine Biggetjes) maar ook fabels, gedichten en slaapliedjes. Bovenop de compacte vertelbox zetelt puppy Scout, die met projecties een aantal avonturen tegen het kinderkamerplafond tot leven brengt. Of even niet, als dat beter helpt om de slaap te vatten.

StoriKid heeft een opnamemodus zodat je ook zelf verhaaltjes kunt inspreken. Handig wanneer gelegenheid of tijd ontbreekt om je kleintje zelf in slaap te praten! En is alles al tig keer verteld of gezongen, dan download je via Explor@Park nieuwe avonturen en liedjes.Vertikt jouw kleine boef het na een verhaaltje naar dromenland af te reizen, dan schakel je de timer in die het mogelijk maakt nog even door te luisteren en naar het plafond te staren. Enige uitdaging voor jou is zelf niet in slaap te sukkelen, in dat kinderkamertje waar alles zo zen is.

De adviesverkoopprijs van deze VTech StoriKid bedraagt € 54,95.


Meer weten?

http://www.vtechnl.com
http://www.facebook.com/vtechspeelgoed


Foto's?
VTech