Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Dankzij Getest op kinderen geeft 5 keer een duo-ticket we...

Proefkonijn gezocht: Shaun het Schaap, de film

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Dankzij Getest op kinderen geeft 5 keer een duo-ticket weg. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Lees dan snel verder!

Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te brengen. 

Samen gaan ze op een buitenaardse missie, voordat de boeven haar gevangen kunnen nemen… 


Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap is de nieuwste bioscoopfilm van de Aardman Studio’s en draait vanaf woensdag 16 oktober in de bioscoop.


Getest op kinderen zkt 5 zachte proefkonijntjes om de film te gaan bekijken met een vriendje naar keuze. We geven 5 duo-tickets weg. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wie jij zou meenemen naar de bioscoop. Reageren kan tot en met dinsdag 15 oktober.Meer weten?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=OrpcWu3TSpc

Foto's?
The PR