Wil je graag je kinderkamer omtoveren tot een avontuurlijke jungle, een kleurrijk bloemenparadijs, een indrukwekkende sterrenhemel... of mis...

Proefkonijn gezocht: Pimp je kinderkamer met Wonderwalls

Wil je graag je kinderkamer omtoveren tot een avontuurlijke jungle, een kleurrijk bloemenparadijs, een indrukwekkende sterrenhemel... of misschien de naam van je kind in 't groot op de muur? En dat in de kleuren die jouw kind mooi vindt?


'Maar ik kan niet tekenen! En ik heb nog nooit geschilderd!'
(iemand die niet kan schilderen en tekenen)

'En hoe begin ik daar in godsnaam aan?'
(iemand die nog nooit een muurschildering gemaakt heeft)

Dit boek is wat je nodig hebt! Hierin staan vijftien simpele, originele muurschilderingen stap voor stap uitgelegd, je kiest je eigen kleuren en maakt zo een unieke muurschildering waarvan mensen zeggen: 'Wauw! Heb jij dat zelf gemaakt?!'
En geen zorgen: je hoeft niet te kunnen tekenen en je hebt geen speciaal materiaal nodig! Straffer nog: je moet zelfs nooit een meetlat bovenhalen. Je doet het gewoon helemaal zelf met de hulp van dit boek en misschien een klein helpend kinderhandje!

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat mama of papa aan het werk wil zetten om zijn/haar kinderkamer te (laten) restylen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jij op je slaapkamermuur wil zien prijken! Reageren kan tot en met dinsdag 24 september.
Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/wonderwalls

Foto's?
Lannoo