Red-Rag boys & girls heeft in samenwerking met Jennifer Rijs van BLOGBYJENN 2 exclusieve bikerboots ontwikkeld voor stoere meiden. De sc...

Toffe meisjesboots

Red-Rag boys & girls heeft in samenwerking met Jennifer Rijs van BLOGBYJENN 2 exclusieve bikerboots ontwikkeld voor stoere meiden. De schoenen zijn geïnspireerd op haar dochters, twee meiden met een eigen stijl en nu; een eigen schoen! De boots zijn vanaf 16 september verkrijgbaar via de nieuwe webshop van Red-Rag en in de winkel van Omoda Amsterdam. De boots zijn gemaakt voor meiden tussen de 2 en 12 jaar en verkrijgbaar van maat 24 t/m 40.

Het merk Red-Rag valt onder Klerx schoenen uit Waalwijk (Nederland) en is een uitdagend en eigenwijs kinderschoenenmerk. Stoere items voor de allerkleinste die kruipen tot de tieners die denken alles te weten. De schoenen worden met de hand gemaakt door vakmensen in Italië en Portugal. Ieder seizoen bieden ze een fashion collectie met mooie eigen prints, labeling, hoogwaardige kwaliteit en bijzondere materialen. Niet voor saaie types!


De Alkmaarse super mom Jennifer Rijs is bekend van haar blog en social media kanalen BLOGBYJENN. Ze inspireert andere moeders al jaren met haar nuchterheid, gevoel voor mode en humor. Deze ‘not your average mom’ doet alles op haar eigen manier en dit nemen de meiden nu al van haar over. Ze hebben een eigen wil én stijl. Peach is een lieve vrolijke meid van 6 jaar en kleine Rebel van 3 is een echte deugniet. Jenn heeft 2 verschillende boots ontworpen die precies passen bij het karakter van haar dochters. Samen met de ontwerpster van Red-Rag heeft zij de schoenen van A tot Z bedacht. Van het model tot zool, materiaal, kleur, print, tonglabel en zelfs de veters.

Bikerboot Peach is voorzien van een eye-catching bloemenprint in verschillende kleuren. Een eigenwijs design op een stoere boot wat zorgt voor een uniek contrast. De extra dikke plateauzool met rood stiksel maken hem helemaal des Red-Rags. Hij is verkrijgbaar van maat 31 t/m 40.Veterboot Rebel is net zo stoer als haar grote zus! Door de combinatie van een zwarte snakeprint met glittereffect maken ook de allerkleinste meiden de blits op school. Model Rebel is verkrijgbaar van maat 24 t/m 35. De modellen zijn volledig van leer en voorzien van een handige rits aan de binnenkant van de schoen. Beide Red-Rag boots komen tevens met een uitneembaar leren voetbed. Deze unieke boots gaan gegarandeerd zorgen voor veel bekijks op het schoolplein! De adviesverkoopprijs komt uit op €109,95.
Meer weten?
https://www.red-rag.com/

Foto's?

Red Rag