Na het succes van de serie, kondigt Studio 100 trots aan dat het werkt aan de allereerste animatiefilm van Wickie de Viking!

Wickie en het Magische Zwaard

Na het succes van de serie, kondigt Studio 100 trots aan dat het werkt aan de allereerste animatiefilm van Wickie de Viking!

Wickie en het Magische Zwaard betekent een nieuwe mijlpaal voor de populaire Viking, die speciaal voor deze film een make-over heeft gekregen. Vanbinnen blijft Wickie echter dezelfde Viking als die waar kinderen wereldwijd zo van houden: een slimme, dappere jongen die op alles wel een antwoord weet!


In Wickie en het Magische Zwaard wilt Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?Het zijn drukke tijden voor Studio 100. De komende maanden verschijnen namelijk nog twee splinternieuwe films. Op 18 september 2019 verschijnt Blinky Bill, de film een hartverwarmend verhaal met de populaire koala Blinky Bill. Enkele maanden later, op 11 december 2019, gaat ook de langverwachte tweede langspeelfilm van Nachtwacht - Het Duistere Hart - in première. Met Wickie en het Magische Zwaard erbij brengt Studio 100 in de komende zes maanden dus drie toppers van formaat naar het grote scherm!
 

Wickie en het Magische Zwaard wordt door Kinepolis Film Distribution uitgebracht en
verschijnt vanaf 19 februari 2020 in de Belgische cinemazalen.Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/algemeen/personages#wickie

Foto's?
Studio 100