Bijna is het zover: de zomer is gedaan en we moeten weer naar school. Maar niet getreurd, want Pilot maakt het teruggaan veel aangenamer met...

Schrijf, wis en herschrijf

Bijna is het zover: de zomer is gedaan en we moeten weer naar school. Maar niet getreurd, want Pilot maakt het teruggaan veel aangenamer met zijn superleuke FriXion-collectie. Dit zijn niet zomaar pennen, ze zijn uitwisbaar en navulbaar. Handig voor wie al eens een foutje schrijft. En beter voor het milieu! Bovendien heeft Pilot een hele familie: van pennen over markeerstiften tot fineliners. Fun voor jong en oud!

Wanneer we opnieuw naar school moeten, is dat net een tikkeltje leuker met een aantal nieuwigheden in onze pennenzak. Meet FriXion: de uitwisbare pen. De FriXion-familie ontstond in 2006 en doet er sindsdien alles aan om de beste producten met uitwisbare inkt op de markt te brengen. Op die manier kan je een boodschap schrijven, deze wissen en meteen verder schrijven. De hele familie bestaat uit maar liefst 8 verschillende soorten uitwisbare pennen. Er is dus voor ieder wat wils!


Of je nu je eerste woordjes leert schrijven, je moet oefenen voor je examen wiskunde of verzot bent op sudoku’s en kruiswoordraadsels, er is altijd een FriXion die van pas komt. Bovendien hebben de FriXion-producten stuk voor stuk een zeer herkenbare, mooie tribal look. Want het oog wil ook wat! De unieke inkt van de FriXion Ball en FriXion Clicker kan je navullen in 11 verschillende kleuren en de FriXion Point met een technische naaldpunt in 7 kleuren. Denk aan het milieu en aan je portemonnee, want door het navullen hoef je niet steeds nieuwe pennen te kopen.
 

1. FriXion Ball
Het allereerste product van de FriXion-familie en tevens de best verkochte pen van Pilot. Met zijn gestroomlijnde vorm en tattoodesign heeft deze pen een jonge uitstraling. Hij is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en 2 puntdiktes.
 

2. FriXion Ball Clicker
De intrekbare, uitwisbare pen van Pilot. Waar de FriXion Ball een dop bevat, heeft de Clicker een intrekbare punt. De pen is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en 3 puntdiktes.


3. FriXion Point
De ultieme precisiepen in de collectie. De pen bevat een fijne Hi-Tecpoint van 0,5 mm en is hiermee de fijnst schrijvende FriXion-pen. Ideaal om plannen, plattegronden of illustraties te tekenen. De pen is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.


4. FriXion LX
Voor wie graag met stijl schrijft is er de FriXion LX. Met zijn mooie metalen huls maak je sowieso een goede indruk. Ideaal als cadeau voor je partner, werknemer of gewoon voor jezelf! FriXion LX is navulbaar met de standaard FriXion vullingen.


5. FriXion Fineliner
De uitwisbare schrijf- en schetspen met viltpunt is de nieuwste aanwinst van de FriXion-familie. Met zijn soepele punt en uitwisbare inkt is de Pilot FriXion Fineliner perfect voor schetsen, tekeningen of markeringen. Deze pen is beschikbaar in 12 prachtige kleuren.


6. FriXion Light
De verkeerde zin gemarkeerd? Geen zorgen, met de FriXion Light-pen is hij zo weer uitgewist! Met de 6 opvallende kleuren maak je je handboek of agenda overzichtelijker dan ooit.


7. FriXion Light Soft
Ben je iemand die liever geen felle kleuren gebruikt om te markeren, maar liever zachte pastelkleuren? Dan zijn de FriXion Light Soft-pennen zeker iets voor jou! Maak je teksten aangenaam om te lezen of te studeren en wis foute markeringen onmiddellijk uit. De pen is beschikbaar in pastelkleuren: roze, geel, lila, blauw, oranje en groen.


8. FriXion Colors
Voor iedereen die houdt van kleurtjes is er FriXion Colors. De unieke, gekleurde en uitwisbare viltstiften zijn beschikbaar in maar liefst 12 kleuren. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het tekenen en kleuren. De FriXion Colors is jouw eigen toverstafje waarmee je je tekening in een handomdraai kan veranderen.
Hoe kan je inkt zomaar wissen? FriXion werkt met de exclusieve thermische inkt van Pilot. Net zoals bij een potlood, wis je fouten door met een rubberen wisser te wrijven op papier. Door het wrijven bereikt de FriXion-inkt een temperatuur van meer dan 60 °C en wordt hij onzichtbaar. De kwaliteitsvolle FriXion-pennen hebben een speciale rubberen wisser die het papier snel opwarmt zonder het te beschadigen of gomresten achter te laten. En er is nog meer! Dankzij de warmtegevoelige inkt kan je gewiste boodschappen terug lezen. Schrijf een geheime boodschap aan iemand op een blaadje papier, ‘FriXion’ je tekst met de wisser aan het uiteinde van de pen en vraag aan je vriend(in) om het papiertje een paar minuten in de vriezer te leggen. Bij een temperatuur onder –10 °C wordt de geheime boodschap opnieuw leesbaar. Plezier gegarandeerd!
Meer weten?
https://www.pilot-frixion.be/belgie/

Foto's?

FriXion