Dit prachtige boek is dé oplossing voor ouders die op een leuke en eenvoudige manier een boek vol herinneringen willen maken aan de zalige k...

Een origineel herinneringsboek

Dit prachtige boek is dé oplossing voor ouders die op een leuke en eenvoudige manier een boek vol herinneringen willen maken aan de zalige kindertijd van hun kroost. Vul elk jaar op de verjaardag van je kind de leuke vragen in, kleef een mooie foto en je bent helemaal klaar.

Verzamel in dit boek lengte, gewicht en schoenmaat, memorabele momenten, anekdotes over uitstapjes, kleuterkuren, puberaal gedrag of heerlijke uitspraken. Elk jaar krijg je andere vragen aangepast aan de leeftijd van je kind. Kortom, herinneringen verzamelen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Dit boek is niet alleen leuk voor mijn eigen kinderen, maar ook het ideale kraamcadeau.” (mama van Fleur) Neem voortaan de tijd om bij elke verjaardag van je kind niet alleen te vieren, maar ook even gezellig te praten.

Wat was dat eerste woordje?
Eerste fietstochtje?
Die zalige uitspraak? De favoriete outfit?Het boek is vanaf dinsdag 13 augustus te koop en zal € 17,99 kosten.Meer weten?
www.lannoo.com


Foto's?
Lannoo