The Hangrees™ zijn supergekke, verzamelbare popcultuur-parodiepersonages die afkomstig zijn uit een sterrenstelsel niet zo heel ver hierva...

Welkom in de krankzinnige wereld van The Hangrees™

The Hangrees™ zijn supergekke, verzamelbare popcultuur-parodiepersonages die afkomstig zijn uit een sterrenstelsel niet zo heel ver hiervandaan! Voer ze, schud ze en laat ze POEPEN! Je maakt je eigen slijm met verschillende verrassende texturen en in diverse kleuren. Er zijn tientallen The Hangrees™-popcultuur-parodiepersonages om te verzamelen!

Ben jij Hangree???
“Hangry is een samentrekking van hungry en anger en betekent dus slechtgezind zijn omdat je honger hebt. “

Deze supergekke, verzamelbare popcultuur-parodiepersonages hebben honger. VOER ze hun favoriete parodievoedsel, -drankjes en -snacks. SCHUD ze en laat ze allerlei soorten mysterieus slijm POEPEN! Lachen is leuk, en zeker met parodieën op populaire kinderfilms, videogames, snacks en meer! Verzamel ze allemaal, van ‘Harry Plopper’ tot de ‘Ninja Turdles’, van ‘Fartnite’ tot ‘Chewcacca’,  en ga ook op zoek naar de zeldzame 'metallic' personages! VOER ze, SCHUD ze en laat ze POEPEN!

 

Een The Hangrees™ pakket bevat een popcultuur-parodiepersonage en een KFSea- parodievoedselhouder met mysterieus slijmpoeder. De houder is hersluitbaar zodat je slijm goed bewaart.
De adviesprijs voor een The Hangrees™ pakket  bedraagt € 11,99.
 


Foto's?
The Hangrees™