Meer en meer ouders gaan bewust op zoek naar ecologisch verantwoorde schoolspulletjes: zo wordt De Gele Flamingo nu al overstelpt met vragen...

Duurzaam terug naar school

Meer en meer ouders gaan bewust op zoek naar ecologisch verantwoorde schoolspulletjes: zo wordt De Gele Flamingo nu al overstelpt met vragen naar recycled rugzakken voor het nieuwe schooljaar! Gelukkig hecht deze online kids concept store zelf ook enorm veel belang aan duurzaamheid... Wat dacht je bijvoorbeeld van hun gloednieuwe collectie boekentassen gemaakt van gerecycleerde PET flessen?


Wie de ecologische voetafdruk van zijn kroost begin september wil minimaliseren, zet alvast een eerste stap in de goede richting met een prachtig rugzakje van Petit Monkey of Sticky Lemon! Deze gerecycleerde pareltjes zijn niet enkel lief voor de natuur maar ook supertrendy. Bovendien breidt De Gele Flamingo haar assortiment milieuvriendelijke schooltassen binnenkort uit met het wondermooie Studio Ditte, een merkje dat eveneens zijn rugzakjes laat vervaardigen uit gerecycleerde PET-flessen!Wist je trouwens dat rugzakken populairder zijn dan échte boekentasjes? Zijn ze daarnaast ook nog eens kleurrijk, staan er diertjes op en zijn ze toch niet té kinderachtig? Dan mag je sowieso van een ‘it-bag’ spreken want de Trixie rugzakjes blijven een hit voor mini-me’s. Of laat je verrassen door de beestig schattige collecties van twee nieuwkomers bij de Gele Flamingo: Onnolulu of We say No!
Ontdek hier de leukste back-to-school spulletjes maar laat je bengels eerst genieten van een welverdiende vakantie! Meer weten?
https://www.degeleflamingo.com/

Foto's?

De Gele Flamingo