Bijna is het zover. Eén van de spannendste dagen van het jaar. De schooldeuren gaan weer open. Om de overgang van de ontspannen vakantiesfee...

Een nieuwe klas, een nieuwe juf en een propere jas

Bijna is het zover. Eén van de spannendste dagen van het jaar. De schooldeuren gaan weer open. Om de overgang van de ontspannen vakantiesfeer naar de drukke schooldagen goed te laten verlopen is een goede voorbereiding nodig. En geen trouwere bondgenoot daarbij dan Starwax The Fabulous! Naast kwalitatieve producten heeft Starwax The Fabulous ook handige receptjes die zeker van pas zullen komen tijdens deze periode.

De zomerkampen lopen stilletjes aan ten einde, dus wordt het ook hoog tijd voor een grondige wasbeurt. De oplossing voor al je onfrisse en niet-meer-zo-witte kleren? Vlokken Marseille zeep van Starwax The Fabulous! Meng de vlokken met warm water, zuiveringszout en witte azijn. Schud het mengsel en voilà, je hebt net je eigen wasmiddel gemaakt. De vlokken Marseille zeep brengen de originele kleuren van je kleren in geen tijd opnieuw tot leven. Alsof ze nooit vuil zijn geweest!

- Marseille zeep (suggestieprijs € 9,99)
- Zuiveringszout (suggestieprijs € 4,89)
- Witte azijn (suggestieprijs € 3,99)Al dat ravotten zorgt natuurlijk ook voor vuile schoenen. Maar geen paniek, met de witte steen voor multigebruik van Starwax The Fabulous verwijder je moeiteloos de meest hardnekkige moddervlekken. Maak de meegeleverde spons vochtig, wrijf over de steen en knijp deze meermaals in je hand totdat er schuim ontstaat. Wrijf de steen daarna over het bevlekte of vuile gedeelte tot je er niets meer van ziet, en repeat. Simpel kan ook!

- Witte steen (suggestieprijs € 7,99)Het schooljaar starten in een nieuwe frisse omgeving kan inspirerend werken. Bed naar rechts, boekenkast naar achteren en bureau naar links… maar merk je plots voetafdrukken op de muur? Met de Starwax-kristalsoda verdwijnen die als sneeuw voor de zon. Meng een kleine hoeveelheid kristalsoda met warm water en een beetje bruine zeep. Dip een sponsje in het wasmiddel en wrijf het over de oppervlakte die gereinigd moet worden. Klaar!


- Kristalsoda (suggestieprijs € 4,79)
- Bruine zeep (suggestieprijs € 6,99)Vlekkeloos het nieuwe schooljaar starten? Dat doe je met eeuwenoude recepten en de Starwax The Fabulous-producten. Dit receptenboekje met handige schoonmaaktips helpt je op weg!
 


Meer weten?
https://be.starwax.eu/

Foto's?
Starwax