Lotus Bakeries heeft de perfecte vieruurtjes voorzien om de eerste speeltijden door te komen. De heerlijke Lotus Madeleine Chocolade, Madele...

De perfecte speeltijdsnack

Lotus Bakeries heeft de perfecte vieruurtjes voorzien om de eerste speeltijden door te komen. De heerlijke Lotus Madeleine Chocolade, Madeleine Pur Beurre met chocolade gemarmerd en de Madeleine Pur Beurre met rozijnen zijn de ideale snack om aan je kind(eren) mee te geven naar school. Han-dig!


Je kent ongetwijfeld de populaire klassieke, malse cakejes van Lotus Madeleine. Dit fluweelzachte gebakje bestaat ook met een heerlijk lekkere chocoladecake binnenin en is onweerstaanbaar lekker in al zijn eenvoud. 


Er zijn 2 varianten van Madeleine Pur Beurre: eentje met chocolade gemarmerd en eentje met rozijnen. De volle smaak van ├ęchte boter wordt ofwel gecombineerd met chocoladecake ofwel met zonnige rozijnen. Ook deze zijn door hun ideale formaat makkelijk mee te nemen om van te kunnen genieten tijdens de pauzes. Horen we daar ‘smullen maar’? De Lotus Madeleine Chocolade wordt per 12 individueel verpakt, de Madeleines Pur Beurre per 8 in een handige staande zak.


Meer weten?
https://lotusbakeries.be/nl

Foto's?
Lotus Bakeries