Breng de nacht door in de bomen, in het hart van het Wildpark van de Grotten van Han. Ontdek de Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte ...

Slaap in het hart van het Wildpark!

Breng de nacht door in de bomen, in het hart van het Wildpark van de Grotten van Han. Ontdek de Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de prachtige droge vallei van de Lesse. Geniet van de dieren die in de open vlakte ronddartelen: herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten... Een onvergetelijke nacht staat je te wachten!

De Tree Tents zijn voorzien van een enorm matras van 2m20 op 2m. Lakens, dekens en kussens zijn al aanwezig. Vanaf het overdekte terrasje voor de tent geniet je, in twee comfortabele stoeltjes, in alle rust van het uitzicht op de dieren in de vallei. Een tafeltje is ook aanwezig, alsook een lantaarn voor als het donker wordt. Op de begane grond vind je droge wc's en een wastafel. 

Na je toegewijde ranger te hebben ontmoet, ga je samen het Wildpark in, rond sluitingstijd... een ervaring van pure wildlife staat je te wachten!

's Avonds geniet je van een heerlijke barbecue (self cooking), waarna je rustig je knusse tent kunt inklimmen, hangend tussen de bomen.‘s Ochtends word je gewekt door het gezang van de vogels. Een lekker ontbijtje wacht je op en geeft je de nodige energie om de dag tegemoet te gaan en van je PassHan te genieten.

Vervolgens maak je in alle rust een begeleide wandeling door het Wildpark met een ranger. Zo ben je meer dan ooit één met de fauna en flora... De natuur is helemaal van jou!De dag vóór of de dag na je overnachting kun je met je PassHan ticket een bezoekje brengen aan de andere attracties van het Domein:
* de wereldberoemde Grot van Han;
* het volledige Wildpark (te voet of met de Safari-car);
* de expositie met archeologische vondsten en de 3D-speleogame PrehistoHan;
* en het museum Han 1900, waar het landelijke leven uit de jaren 1900 wordt tentoongesteld.

Ontdek ook het Berenbos, het nieuwe berenverblijf van bijna twee hectare groot, in het hart van het Wildpark. In dit prachtig stukje pure natuur hebben de drie jonge beren Björn, Olof en Jojo hun nieuwe thuis gevonden! Ze brengen hun dagen door met spelen, klimmen in de bomen en op de rotsen, stoeien en zwemmen...

 
In het Berenbos zijn alle elementen van het oorspronkelijk leefgebied van de bruine beer aanwezig: een dichtbegroeide, bosrijke zone, een open vlakte met jonge planten en rotsen met waterpartijen. Je kan het nieuwe Berenbos bewonderen tijdens je bezoek aan het Wildpark!

Voor een nacht in de Tree Tent betaal je € 120 per volwassene en € 75 per kind van 4 tot 11 jaar.


Meer weten?
http://www.grotte-de-han.be 

Foto's?
Grotten van Han