Zomervakantie: heerlijk chillen met een lekkere mocktail en een leuke strip in de tuin? Of gewoon even de oogjes dichtdoen en een zalig midd...

Proefkonijn gezocht: CRIVIT® Airlounge

Zomervakantie: heerlijk chillen met een lekkere mocktail en een leuke strip in de tuin? Of gewoon even de oogjes dichtdoen en een zalig middagdutje doen, omdat mama en papa het vragen. De praktische zitzak van Lidl die zichzelf vult zonder luchtpomp zit én ligt overal comfortabel.


Deze super comfortabele zitzak heeft een compact formaat: ideaal om thuis te gebruiken, maar ook perfect voor onderweg: op de camping, aan het strand of tijdens een festival. Klein en handig verpakt in een handige draagtas, ideaal dus.

Je hebt geen luchtpomp nodig om de zitzak te vullen. Lekker handig. Niet enkel geschikt voor kinderen, maar mama en papa kunnen ook languit relaxen in deze robuuste, flexibele, waterafstotende én scheurbestendige zitzak. Dat vraagt om een uitgebreide Getest op kinderen-test!

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om heerlijk te chillen in zo'n airlounge. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel waar jij deze airlounge zou gebruiken! Reageren kan tot en met dinsdag 16 juli.
Meer weten?
https://www.lidl-shop.be/nl-BE/CRIVIT-Airlounge/p100254440

Foto's?
Lidl