Het is belangrijk om je kinderen herhaaldelijk in te smeren. Dankzij Kruidvat kan dat royaal én veilig zonder een dure zaak te worden. De Kr...

Proefkonijn gezocht: Kruidvat Solait Kids

Het is belangrijk om je kinderen herhaaldelijk in te smeren. Dankzij Kruidvat kan dat royaal én veilig zonder een dure zaak te worden. De Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ kwam als beste uit de test van Test-Aankoop. Tijd om getest te worden door Getest op kinderen!


Consumentenorganisatie Test-Aankoop testte verschillende zonneproducten. De test bestond uit 3 delen: een onafhankelijk labo waarin de efficiëntie van de UVA- en UVB-filters werd vastgesteld, een consumentenpanel dat het product op textuur, absorptie en sensorialiteit beoordeelde en een analyse van de volledigheid van informatie op het etiket. De Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ behaalde een eindscore van 71 en is daarmee de beste van de Test.

De Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ biedt een hoge bescherming voor de lichte en gevoelige kinderhuid met een uitgekiende combinatie van UVA- en UVB-filters en vitamine E. De formule is waterresistent, plakt niet en zit in een praktische spray, die erg handig is om aan te brengen.


De 6 insmeer-geboden:
1. Het is belangrijk om je kinderen herhaaldelijk en royaal in te smeren. Niet enkel bij een dagje strand, maar ook bij het fietsen of wandelen!
2. Gebruik voor kinderen een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van minstens 30. 
3. Smeer je kinderen in voordat ze de zon in gaan. Zo kan de crème goed intrekken.
4. Smeer overal, dus ook de neus, oren en lippen.

5. Smeer kinderen in voordat ze kleding aantrekken. Zo weet je zeker dat er geen plekjes worden overgeslagen en voorkom je vlekken in kleren.
6. Herhaal het smeren iedere 2 uur, of vaker na zweten, zwemmen, afdrogen of sporten.

 
Getest op kinderen zkt een proefkonijn om zich herhaaldelijk én royaal in te (laten) smeren. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel of jij je makkelijk laat insmeren! Reageren kan tot en met dinsdag 9 juli.

 
Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ kost € 8,99. De Solait Kids Sun Spray is verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be.


Meer weten?
www.kruidvat.be

Foto's?
Kruidvat