Tot en met 31 augustus kunnen bezoekers gedurende 5 zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties, dieren en natuur in Bellewaerde...

Extra lang genieten op de attracties

Tot en met 31 augustus kunnen bezoekers gedurende 5 zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties, dieren en natuur in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes blijft het park open tot 22 uur en worden bezoekers getrakteerd op een spectaculaire vuurshow als afsluiter van de dag. Wie nood heeft aan afkoeling, kan dan ook het gloednieuwe Bellewaerde Aquapark ontdekken tot 22 uur. 

Een uitstap naar Bellewaerde staat garant voor een dag vol plezier en avontuur voor het ganse gezin. Families en vrienden ontdekken in het park een unieke mix van attracties, dieren én natuur tijdens een dagje quality time.

Tot en met zaterdag 31 augustus kunnen bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van hun bezoek aan Bellewaerde. In de namiddag ontdekken de allerkleinsten sierlijke steltenlopers in het KidsPark. 's Avonds wordt de nocturne afgesloten met een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein. Wie nood heeft aan afkoeling na een dag vol avontuur, kan terecht in Bellewaerde Aquapark voor spetterplezier tot 22 uur. Bezoekers komen er tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijden met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere. Kinderen van verschillende leeftijden kunnen op ontdekking gaan in en op de interactieve speelzones met tal van watereffecten. En voor wie het graag wat spannender heeft, zijn er de familieglijbaan “Aquaventure” en racerglijbaan “Splash Clash”.


Tijdens de zomervakantie zijn Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de Summer Nocturnes op 3, 10, 17, 24 en 31 augustus is Bellewaerde open tot 22 uur. Ook Bellewaerde Aquapark is open tot 22 uur elke vrijdag en zaterdag tot 30 augustus. 
Meer weten?
www.bellewaerde.be

aquapark.bellewaerde.be

Foto's?
Bellewaerde