Niets zo vervelend als zoemende muggen, vliegen of zelfs onaangename beestjes in je bed of kleding. Dankzij Pistal® hoef je je hier geen zor...

Geen last meer van muggen, teken en vliegen

Niets zo vervelend als zoemende muggen, vliegen of zelfs onaangename beestjes in je bed of kleding. Dankzij Pistal® hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Met Pistal® FAMILIE voorkom je teken-, muggen- en andere insectenbeten. Bij jezelf met de Family Spray of Roller, maar ook bij je hele kroost dankzij de handige Kids Roller. Het is een natuurlijke spray die volledig biologisch afbreekbaar is!

Jezelf en je familie beschermen tegen insecten kan met Pistal® FAMILIE. Of je nu op reis gaat, je kinderen op kamp gaan of je gaat sporten in de natuur, je beschermen tegen insecten is een must. Denk bijvoorbeeld ook aan vervelend zoemende muggen in de nabijheid van water of bij het slapengaan. Bovendien is Pistal® FAMILIE natuurlijk en bevat het Citriodiol. Het enige erkende ingrediënt van plantaardige oorsprong dat net zo doeltreffend is als DEET! En je hebt drie varianten: de Family Spray, de Family Roller en de Kids Roller.

 
Terwijl de Kids Roller bestemd is voor de allerkleinsten onder ons, meer bepaald voor kids vanaf 3 maanden, beschermen de Family Spray en Family Roller de rest van je familie. Zelfs zwangere vrouwen. En dat tegen muggen, teken en vliegen én voor wel 8 uur lang. Wel is het aan te raden na het zwemmen of douchen de spray nog eens boven te halen. Je kan bovendien de producten zowel op je lichaam als je gezicht aanbrengen. En ze bevatten geen parabenen. Ga je op reis naar tropische oorden? Geen probleem! Pistal® FAMILIE beschermt je zowel in Europa als ver daarbuiten.


Pistal® FAMILIE is te koop voor € 13,95.Meer weten?
www.pistal.be

Foto's?
Pistal®