Van woensdag 1 mei tot en met maandag 10 juni is de populaire Disney Junior-reeks Mickey and the Roadster Racers voor het eerst te zien bij ...

Primeur op het witte doek

Van woensdag 1 mei tot en met maandag 10 juni is de populaire Disney Junior-reeks Mickey and the Roadster Racers voor het eerst te zien bij Kinepolis. Ontdek de avonturen van Mickey en zijn vrienden op het witte doek! In een nooit eerder geziene vertoning met leuke animatie tussendoor. Dat belooft spannend te worden. En om het voor de kids extra leuk te maken, krijgen ze een Mickey- of Minnie-hoofdband. Kortom, plezier gegarandeerd!


Dinsey Junior pakt uit met een reeks unieke voorstellingen in Kinepolis. Elke woensdag, zaterdag en zondag van 1 mei tot en met 10 juni kan je er naar enkele afleveringen van Mickey and the Roadster Racers kijken. Zes spetterende episodes om precies te zijn. Een aflevering over Donald’s 1-april-wedstrijd, eentje over Goofy’s grote drive-in bioscoop of een heuse kaasrace. En mét leuke animatie tussendoor. Dat wordt een uur topentertainment voor de allerkleinsten. Zeker als je weet dat alle kinderen een Mickey- of Minnie-hoofdband krijgen. Zei er daar iemand verkleedpartij?


Plezier voor alle kids in heel België want de voorstelling zal te zien zijn in alle Belgische Kinepolis-zalen: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Braine, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende. En om ook van Hemelvaartsdag en Pinksteren echte feestdagen te maken, kan je zelfs op deze dagen in de filmzaal ploffen.

 

Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/events/mickey-and-roadster-racers-de-bioscoop

Foto's?
Kinepolis