Na de succesvolle GO maxi komt Bobike nu ook met een kleine zus op de proppen: de GO mini. Een trendy en uiterst veilig fietszitje voor voor...

Trendy fietszitje met bijpassende helm en windscherm

Na de succesvolle GO maxi komt Bobike nu ook met een kleine zus op de proppen: de GO mini. Een trendy en uiterst veilig fietszitje voor voorop op de fiets, ideaal voor kids van ongeveer 9 maanden tot 3 jaar. In maar liefst 5 trendy kleuren verkrijgbaar: vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink. En mét bijpassende helmen en windschermen. Laat de zon maar schijnen!

De GO maxi was al razend populair. En nu lanceert Bobike ook een nieuwe variant: de GO mini, om vooraan op je fiets te monteren. Geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 3 jaar, of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Net als alle andere Bobike-zitjes blinkt dit kleine zusje uit in veiligheid en comfort. Dankzij de dubbelwandige kuip van stevig kunststof en het lichaamsomsluitend ontwerp met armsteunen, zit je kindje extra veilig in het stoeltje. Ook het kussentje is uiterst comfortabel, eenvoudig schoon te maken en volledig waterproof. Han-dig!


Ook bij de GO mini kan je kiezen uit vijf trendy pastelkleuren: vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink. Bovendien heb je in elke kleur bijpassende helmen en windschermen. Zo kan jij helemaal assorti het fietspad verkennen.

Het windscherm is trouwens in een handomdraai te bevestigen én te verwijderen en zorgt voor extra bescherming. Ook de helmpjes blinken uit wat comfort betreft. De negen ventilatieopeningen houden het hoofd van je kindje koel terwijl het insectennet beschermt tegen beestjes. Het Easy-Lock-sluitsysteem maakt het dan weer makkelijk om de helm snel op maat te zetten. En je kind is goed zichtbaar in het donker dankzij de reflecterende stickers. Wat wil je nog meer?
De GO mini is niet alleen comfortabel en gebruiksvriendelijk, maar ook handig om te installeren. De driepuntsgordel kan je makkelijk met één hand bedienen en sluit in een Easy-Click-gesp. De voetsteuntjes kan je zonder gereedschap in hoogte verstellen. Ook wordt het fietszitje geleverd met montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Voor montage op een A-Head stuurpen is er zelfs een apart montageblok verkrijgbaar.

Prijzen:
* GO mini: 59,99 euro

* windscherm: 32,99 euro
* helm: 22,99 euro

Meer weten?
https://bobike.com/nl/

Foto's?
Bobike