De Zeeman, natuurlijk ken ik die winkel! Maar ik heb er nog nooit kleertjes gekocht voor de meisjes. Ze hebben er nochtans een uitgebreide c...

Zo eenvoudig kan het zijn!

De Zeeman, natuurlijk ken ik die winkel! Maar ik heb er nog nooit kleertjes gekocht voor de meisjes. Ze hebben er nochtans een uitgebreide collectie van jongens- en meisjeskleding, goed én goedkoop kinderondergoed, kinderpyjama's én sportkleding. 

We kregen een bon van € 25 om te besteden bij Zeeman. Tijd dus om die kledingcollectie eens te ontdekken. Elien wil kleren die er leuk uitzien, maar vooral erg comfortabel zitten. Teveel glamour hoeft voor haar niet. Lore daarentegen houdt wel van blingbling. Parels, pailletten, goud & zilver, glitters: ze is er zot van. Ik nam ze allebei mee naar Zeeman en liet ze er los. Op zoek naar hun ideale outfit. 

Elien had heel erg snel beslist. Ze vond er 3 zomerkleedjes. Ze koos er eentje met banaantjes, eentje met citroenen én eentje met oogjes. Een leuke, zomerse print, een eenvoudig goed passend model én goedkoop. Zo goedkoop. € 2,99 per kleedje. Daarvoor kan je het zelf niet maken! Elien kreeg al erg veel complimentjes over de kleedjes.


Lore had wat meer tijd nodig. Ze was meteen verliefd op de glitterschoenen, maar had nog budget over en wist niet meteen wat ermee te kopen. Ik heb haar alles laten zien wat er in haar maat hing. Leuke vestjes, toffe rokjes, vrolijke kleedjes. Telkens niet overtuigd.


Tot ze een leuk rokje vond, het laatste. Eenvoudig, grijs maar opgefleurd door de kleurrijke rekker. Met dit rokje in de hand ging ze op zoek naar een bijpassend T-shirt. Dat had ze al snel gevonden! Dit T-shirt met popcorn-print ruikt volgens Lore ook écht naar popcorn. (Ik heb gezegd dat ik het ook rook om haar niet teleur te stellen.)


De collecties zijn verdeeld in babykleding, jongens- en meisjeskleding maat 92-128 en jongens- en meisjeskleding maat 134-176.

Voor ongeveer 26 euro kochten we: 3 zomerkleedjes voor Elien, een rokje, T-shirt én glitterschoenen voor Lore. Geen geld voor 4 toffe outfits.


Meer weten?
https://www.zeeman.com/nl_be/kind.html