Goed nieuws: het assortiment Oasis wordt uitgebreid! En wel met twee smaken, appel-aardbei en perzik-abrikoos. Samen vormen ze Oasis Aquafru...

Water met volle fruitsmaak

Goed nieuws: het assortiment Oasis wordt uitgebreid! En wel met twee smaken, appel-aardbei en perzik-abrikoos. Samen vormen ze Oasis Aquafruit, een nieuw, zalig fruitwater met 100% natuurlijke ingrediƫnten en meer dan 40% fruit. Dit fruitige water in twee smaken zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen zal zowel kinderen als mama en papa weten te verleiden.


Appelen, aardbeien, perziken en abrikozen staan te trappelen om de nieuwe sterren van de lente te worden. En niet zonder reden: met het fruitwater Oasis Aquafruit speelt dit sappige team volop in op de verwachtingen van moderne mama’s. Die zijn voor hun kinderen immers op zoek naar verfrissende maar natuurlijke drankjes. Met slechts 20 kcal per 100 ml, geen zoetstoffen en een subtiele mix van zalig fruit en bronwater voldoet Oasis Aquafruit helemaal aan hun eisen. Het feestje wordt evenmin verstoord door andere suikers dan die die van nature in het fruit aanwezig zijn. Resultaat? Slechts 4,2 g suiker per 100 ml. Oasis Aquafruit wordt ongetwijfeld de BFF van kinderen en hun ouders. Zowel in de speeltuin, bij het vieruurtje of op vakantie combineert dit nieuwe drankje moeiteloos hydratatie met genieten, lichtheid en natuurlijkheid.


Oasis kent het recept van fruitcombinaties die bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren! Oasis Aquafruit liet zich inspireren door de smaken waar kinderen gek op zijn en pakt uit met twee geslaagde combinaties van populaire vruchten:
 

Oasis Aquafruit appel – aardbei: de zurige toetsen van appel en de zoete noten van aardbeien spelen in op de nieuwsgierigheid van kinderen die graag nieuwe smaken ontdekken.
     

Oasis Aquafruit perzik – abrikoos: een mix van twee pittige vruchten waarmee de zomer een heel jaar blijft duren.

Oasis Aquafruit trekt volop de kaart van fun, transparantie en praktisch vernuft met twee formaten, 1,2 liter en 20 cl. Dankzij de sportdop kan het flesje overal mee naar toe. Met de temperaturen die blijven stijgen en een zalige zomer in het vooruitzicht wordt het nieuwe fruitwater van Oasis ongetwijfeld de meest coole en natuurlijke drank voor jonge fruitfans.


 
Oasis Aquafruit is vanaf 22 april verkrijgbaar bij Carrefour en Colruyt, en vanaf 6 mei bij Delhaize. Het 1,2 liter-formaat wordt verkocht aan € 2,29, het pack met vier flesjes van 20 cl aan € 3,20.


Meer weten?
https://www.oranginaschweppes.be/nl/onze-merken/oasis

Foto's?
Oasis