SmartMax's nieuwe "My First"-collectie bevat een aantal nieuwigheden voor maximaal avontuur. Een kans voor de kleintjes om o...

Proefkonijn gezocht: SmartMax My First Farm Animals

SmartMax's nieuwe "My First"-collectie bevat een aantal nieuwigheden voor maximaal avontuur. Een kans voor de kleintjes om ongelooflijke nieuwe wezens te ontmoeten. Dat moeten we uittesten!


SmartMax biedt magnetische constructie speelgoed en stimuleert vele vaardigheden bij kinderen zoals visuele coördinatie, tastzin, logisch redeneren en creativiteit. Met de SmartMax "My First"-collectie kunnen jonge kinderen in alle veiligheid het plezier van het magnetisme ontdekken!My First Farm Animals
Het varken, het paard, de kip,... SmartMax heeft boerderijdieren aan de collectie toegevoegd. Met My First Farm Animals ontdekken kinderen het leven op de boerderij en creëren ze hun eigen wereld.

Vanaf 12 maanden
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99
Getest op kinderen zkt een proefkonijn om nieuwe diertjes te creëren. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jouw lievelingsdier is! Reageren kan tot en met dinsdag 7 mei. Meer weten?
https://www.smartmax.eu/nl.html

Foto's?

SmartMax