Disney Junior komt met een gloednieuw programma voor de allerkleinste dinosaurusfanaten. ‘Gigantosaurus’ neemt kinderen vanaf 2 jaar terug i...

Ontdek spannende dinowereld

Disney Junior komt met een gloednieuw programma voor de allerkleinste dinosaurusfanaten. ‘Gigantosaurus’ neemt kinderen vanaf 2 jaar terug in de tijd naar het dinotijdperk.

De animatiereeks volgt de avonturen en de vriendschap van Mazu, Tiny, Bill en Rocky. De vier jonge dinovrienden ontdekken samen tal van mysteries, waaronder de grootste van ze allemaal: de Gigantosaurus. Disney Junior wil met ‘Gigantosaurus’ aangeven hoe waardevol en belangrijk vriendschap echt is. Geniet van het avontuurlijke programma vanaf maandag 29 april elke schooldag om 16 uur op Disney Junior.


In de wereld van dinosauriërs valt er altijd wat te beleven. Meteorietenregens, vulkaanuitbarstingen en overal reusachtige loslopende dinosaurussen. En bovenaan heerst de grootste dinosaurus van ze allemaal: de Gigantosaurus. Nieuwsgierige Mazu, speelvogel Tiny, verlegen Bill en moedige Rocky trotseren de onveilige dinowereld samen. Ze amuseren zich te pletter terwijl ze alle mysteries proberen te ontrafelen en komen hierbij af en toe voor verrassingen te staan. Zo staan ze plots oog in oog met de Gigantosaurus. Benieuwd hoe dat afloopt? Stem dan vanaf maandag 29 april om 16 uur af op Disney Junior.Mazu, Tiny, Bill en Rocky staan altijd klaar voor elkaar en helpen elkaar steeds uit de nood. En dat is ook nodig in deze wereld vol avontuur. Vriendschap en teamwork staan centraal in de nieuwe Disney Junior-reeks. Samen bereik je zoveel meer, luidt de boodschap die Disney Junior wil meegeven aan de jonge kijkers. De verschillende karakters van de vier vrienden tonen bovendien aan dat iedereen anders is en dat er van iedereen wel iets geleerd kan worden, zélfs van de Gigantosaurus.

Meer weten?
https://tv.nl.disney.be/

Foto's?

Disney Junior