Het Belgisch familiehuis Buissonnière lanceert een zomerse en kleurrijke Lente-Zomer 2019 collectie. Super mooie, zachte, gedurfde én zomers...

Zomerse en kleurrijke Lente-Zomer

Het Belgisch familiehuis Buissonnière lanceert een zomerse en kleurrijke Lente-Zomer 2019 collectie. Super mooie, zachte, gedurfde én zomerse collectie aan betaalbare prijzen. Wat wil je meer?


Voor de meisjes staat het kleur roze centraal, gaande van pastel roze naar diep fuchsia. Buissonnière combineert gedurfd tinten die geassocieerd worden aan een militair kaki groen.

Zowel in de jongens- als meisjescollecties vinden we stuks in linnen en linnen-katoen terug, wat de collectie een zomergevoel geeft.

De collecties bestaan uit hemden met een mao kraag, strandjurken, shorts en bermuda’s; démusthavesvan het aankomend zomerseizoen.Ook strepen zijn terug van weggeweest! Aangevuld met in het oog springende motieven van fruit, bloemen en vlinders.


Buissonnière heeft winkels in Kortrijk, Gent, Wavre, Kraainem en Rhode-Saint-Genèse. Niet in jouw buurt? Dan kan je online kopen. 


Meer weten?
https://www.buissonniere.com

Foto's?
Buissonnière