It’s a BOY! Beschuit met blauwe muisjes, want er is een baby geboren bij VTech! It’s a boy, we noemen ‘m Bobby. Bobby is dol op badderen, di...

Met Bobby wordt badderen een groot feest!

It’s a BOY! Beschuit met blauwe muisjes, want er is een baby geboren bij VTech! It’s a boy, we noemen ‘m Bobby. Bobby is dol op badderen, dit Vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie krijgt er nooit genoeg van. VTech voorzag de kleine ‘badboy’ van slimme techniek, verborgen kwaliteiten waarmee hij poppenpapa’s en -mama’s prikkelt om van het badritueel een feestje te maken.


Saai wordt de badbeurt geen moment met Bobby, voorzien van watersensor weet dit slimme mannetje of hij wel of niet in bad zit en na een druk op zijn bolle buikje reageert het ventje meteen. De interactie tussen hem en zijn poppenouder(s) is weergaloos. Bobby zingt, kent zinnetjes en woordjes en reageert altijd op zijn badmaatje. Die laatste wordt zo alleen maar wijzer, in denken, doen en kunnen.


VTech gaf de jongst telg een speciale douchekop mee die, nadat hij in het badwater gedompeld en gevuld is, vanzelf begint te sproeien. Kliederen met water en sop blijft verrukkelijk, (ver)zorgen en nadoen eveneens. Ook een stoer broekje en een comfortabele badcape horen bij de standaarduitrusting van Bobby en zorgen voor nog meer plezier na het badritueel. Gun je kleintje een badmaatje en Bobby nog een paar badeendjes en het feestje in de badkamer begint. Pak er voor jezelf maar een krukje bij, dit duurt wel even.De advies verkoopprijs voor VTech Little Love – Bobby gaat in bad bedraagt € 27,95.              

                    
Meer weten?

https://youtu.be/Je7Wjq5Lygo

Foto's?
VTech